”Tämä auttoi polviani”

”Nyt minulla on vihdoin aikaa huolehtia terveydestäni ja kehostani”, Merja, 65, sanoo. Hän on melko tuore eläkeläinen, ja hän viettää uuden lisääntyneen vapaa-aikansa pyöräillen ja sauvakävellen.

Mikä voi puolestaan olla melko vaativaa polville ja nivelille.

Aktiivinen nainen, jolla on arat nivelet

Merja haluaa huolehtia hyvästä terveydestä ja terveellisestä ruokavaliosta, ja hän käy melko intensiivisillä kävelyillä sauvojen kanssa. Tavoitteena on päästä entistä parempaan fyysiseen kuntoon.

”Vihdoinkin minulla on aikaa ja mahdollisuus satsata itseeni, eikä minun tarvitse stressata kaikesta muusta”, hän naurahtaa.

Mutta on kuitenkin yksi asia, joka on ollut hänelle stressitekijä:

Erityisesti polvet ja hartiat

”Tuntui epämukavalta kävellä portaita alas. Ja erityisen epämukavaa oli liikkuminen sauvakävelyillä alamäkiosuuksilla. Jouduin kävelemään hyvin varovasti, Merja kertoo.

Ja silloin oli vaikeampaa saada kaikki irti sauvakävelytreenistä.

Niinpä hän alkoi etsiä hyvää niveltuotetta, erityisesti polvien suhteen.

”Luettuani ja etsittyäni verkosta sopivaa tuotetta, päätin kokeilla Flex5X:ää.

Merja huomasi vaikutuksen jo ensimmäisen paketin aikana, mutta hänellä on kuitenkin ollut jaksoja, joiden aikana hän on kokeillut pienentää suositusannosta.

”Silloin huomasin, että epämukavuus ja arkuus palasivat takaisin melko nopeasti. Joten nyt otan 2 kapselia päivässä ja olen päättänyt jatkaa Flex5X: n ottamista joka päivä”, hän naurahtaa. Nyt olen käyttänyt tuotetta jo yli vuoden säännöllisesti.

Helpotti alamäessä liikkumista

Nyt koen paljon vähemmän epämukavuutta kävellä pitkiä mäkiä alas hyvällä nopeudella. Ja keho ja polvet voivat liikkua ilman että tunnen arkuutta ja jäykkyyttä nivelissä.

”Nyt elän todella aktiivista eläkeläisen elämää”, sanoo Merja – joka on myös suositellut Flex5X:ää kaikille ystäville, jotka haluavat kokea liikunnallista ja palkitsevaa arkea.

Onko sinullakin vaikeuksia kiivetä portaita tai liikkua alamäkeen? Nyt voit kokeilla Flex5X: ää, jossa on mukana boswellia serrata miellyttäviä niveliä varten, 60 päivän ajan puoleen hintaan!

Flex5X sisältää 250 mg boswellia serrataa, ja lisäksi 40 mg denaturoimatonta II tyypin kollageenia, kurkumaa, K2-, D- ja C-vitamiineja ja mangaania.K2 auttaa ylläpitämään normaalia luustoa, D-vitamiini auttaa ylläpitämään normaalia lihastoimintaa ja C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista, mikä on tärkeää ruston ja luiden normaalille toiminnalle. Boswellia serrata edistää mukavia niveliä. Mangaani auttaa ylläpitämään vahvoja luita.

Kokeile FLEX5X 60 päivää

50% alennuksella – vain 17,25 €

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla. Et tilaa vielä mitään.