FLEX5X:LLÄ ON DOKUMENTOITU VAIKUTUS NIVELIIN

FLEX5X on luonnollinen lihaksille ja nivelille tarkoitettu ravintolisä, joka sisältää muun muassa boswellia serrataa, tyypin II kollageenia ja mangaania. Tutkimukset osoittavat, että Flex5X voi olla hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat ylläpitää nivelten mukavuutta.

Ikääntyessämme menetämme kehomme joustavuuden. Tämä johtuu siitä, että voitelunesteen määrä nivelissä vähenee ja rusto ohenee. Nivelsiteet ovat myös yleensä lyhyempiä ja vähemmän joustavia, mikä saa nivelet tuntumaan jäykiltä. Epämukavuus polvissa, selässä tai nivelissä saa meidät usein tuntemaan olomme vanhemmiksi kuin todellisuudessa olemme.

FLEX5X:n ainesosat on koottu auttamaan sinua päivittäisissä haasteissasi. Kurkuman, boswellia serratan, tyypin II kollageenin, D3-vitamiinin, C-vitamiinin ja K2-vitamiinin hyvät, luonnolliset ravintoaineet helpottavat kehon koneiston pyörimistä.

Boswellia serrata – miellyttävät nivelet

Boswellia serrata, joka tunnetaan myös nimellä intialainen suitsuke, on Boswellia serrata -puusta uutettu yrttiuute. Boswellia serrata voi auttaa pitämään nivelet miellyttävinä ja viileinä.

Boswelliasta tunnetaan 18 lajia, ja monilla näistä on hyviä ominaisuuksia. Näitä ovat B. sacra, B.frereana, B. papyrifera ja B. serrata. Boswellia-uute sisältää yhdisteitä, kuten boswelliahappo AKBA:ta.

Boswellia serrataa sisältävät tuotteet arvioidaan yleensä boswelliahapon pitoisuuksien perusteella.

Uutemäärän tulisi olla 50–1000 mg, jotta sillä olisi dokumentoitu vaikutus niveliin.

Flex5X sisältää 250 mg boswellia serrataa, joka voi:

 • auttaa pitämään nivelet miellyttävinä
 • auttaa tukemaan nivelten joustavuutta
 • edistää hyvää sydämen terveyttä
 • auttaa ylläpitämään normaalia kolesterolitasoa veressä

Mitä kollageeni tekee?

Kollageeni on proteiini, jota meillä on eniten kehossa. Yhteensä sen osuus proteiinin kokonaismäärästä on noin 25 prosenttia. Löydät kollageenia luista, rustosta, ihosta ja jänteistä.

Ongelmana kuitenkin on, että kollageenin tuotanto vähenee vanhetessamme. Voit vapaasti pitää kollageenia eräänlaisena rakennustelineenä, joka pitää kehomme yhdessä.

Kollageeni lisäravinteena

Kollageenia on useita tyyppejä, ja kaikki koostuvat erilaisista peptideistä tai aminohapoista, jotka on uutettu naudoista tai merellisistä lähteistä.

Ravintolisää valittaessa on olemassa kaksi erilaista kollageenin muotoa, joko denaturoimattoman kollageenin tai hydrolysoidun kollageenin muodossa.

Siinä missä denaturoimaton kollageenityyppi 2 on kollageenia puhtaassa biologisessa muodossaan, hydrolysoitu kollageeni hajotetaan pienemmiksi peptidimolekyyleiksi.

Denaturoimaton kollageeni on tyyppi, jota käytämme Flex5x:ssä. Se, että päätimme käyttää denaturoimatonta kollageenia, tarkoittaa, että saat kollageenia muodossa, jossa raaka-ainetta ei käsitellä kemiallisesti.

Se on tyypin kaksi kollageeni, jota löydät kaikesta nivelrustosta ja jonka avulla voimme liikkua helposti ja vapaasti. Tämä kollageenin muoto koostuu kolmesta pitkästä aminohappoketjusta, jotka kuituverkko sitoo yhteen.

Kollageeni + C-vitamiini

Riippumatta kellonajasta, jolloin otat kollageenia, on tärkeää, että yhdistät sen C-vitamiinin kanssa optimoidaksesi imeytymisen:

 • C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista, mikä vaikuttaa ruston normaaliin toimintaan
 • C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista, mikä vaikuttaa luiden normaaliin toimintaan

Flex5x sisältää 40 mg tyypin II kollageenia ja 60 mg C-vitamiinia parhaan imeytymisen takaamiseksi. Ilman C-vitamiinia kehossa ei ole kollageenin tuotantoa.

Mangaani – vahvat luut

Kehossamme on mangaania maksassa, haimassa, munuaisissa, ja myös pieni määrä aivoissa. Näissä elimissä keho myös varastoi mangaania, mutta keho ei pysty tuottamaan itse tätä hivenainetta.

Siksi terveen ja normaalin luurakenteen saavuttamiseksi on tärkeää saada mangaania ruoan tai ravintolisän kautta. Et kuitenkaan tarvitse suuria määriä tätä hivenaineita, mutta on tärkeää, että keho pystyy toimimaan optimaalisesti.

Pähkinät ovat muun muassa hyviä mangaanin lähteitä.

25–40 prosenttia kehon mangaanista löytyy luurangosta.

Mangaanilla on useita tärkeitä toimintoja kehossa. Se muun muassa:

 • edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
 • ylläpitää normaalia luurakennetta ja luustoa
 • edistää sidekudoksen normaalia muodostumista
 • suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä

FLEX5X sisältää 2 mg mangaania.

Vitamiinit ja kivennäisaineet nivelille ja lihaksille

FLEX5X sisältää myös useita tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka ovat tärkeitä luiden, ruston ja lihasten toiminnan kannalta:

 • K-vitamiini auttaa ylläpitämään normaalia luustoa
 • D-vitamiini auttaa ylläpitämään normaalia luustoa
 • D-vitamiini auttaa ylläpitämään normaalia lihasten toimintaa
 • C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista, mikä on tärkeää luuston normaalille toiminnalle
 • C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista, mikä on tärkeää ruston normaalille toiminnalle
 • Sinkki auttaa ylläpitämään normaalia luustoa

FLEX5X tarjoaa keholle oikean määrän aktiivisia aineita nivelille ja lihaksille. Haluatko sinäkin testata sen hyvät vaikutukset?