Usein kysytyt kysymykset

Tähän olemme keränneet yleisimmät kysymykset, joita olemme saaneet asiakkailtamme, ja joihin olemme yrittäneet vastata parhaan kykymme mukaan. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mitä Flex 5x sisältää?

Ravintosisältö vuorokausiannosta kohti (2 kapselia):

Boswellia-uute250 mg
C-vitamiini60 mg (75*)
Tyypin II kollageeni40 mg
Kurkumauute40 mg
– josta kurkuminoidit16 mg
Sinkki10 mg (100)*
Piperiini2.5 mg
Mangaani2 mg (100)*
Kupari1 mg (100*)
Molybdeeni100 μg (200*)
K2-Vitamiini75 μg (100*)
D3-Vitamiini10 μg (200*)
*% Päivittäisen saannin vertailuarvoista

Ainesosat:

Boswellia-uute (boswellia serrata), denaturoimaton tyypin II kollageeni (kalan rusto), askorbiinihappo, täyteaineet (mikrokiteinen magnesiumsuolat ja dikalsiumfosfaatti), kurkuma (curcuma longa L), sinkkisulfaatti monohydraatti, sakeutusaine (magnesiumsuolat selluloosa, rasvahapoista), menatetrenoni (K2-vitamiini), kupariglukonaatti, mangaanisulfaatti, kolekalsiferoli (D3-vitamiini), mustapippuriuute (piper nigrum L.) ja natriummolybdaatti dihydraatti. Kasviperäinen kapseli: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa

Kenelle Flex 5X sopii?

Flex 5x on suunniteltu kaiken ikäisille naisille ja miehille. Tuote auttaa pitämään lihakset ja nivelet miellyttävinä ja hyvinvoivina.

Kuinka minun tulee käyttää Flex 5x:ää?

Suosittelemme, että otat kaksi kapselia päivittäin ainakin 4-6 kuukauden ajan parhaimman vaikutuksen saamiseksi.

Voinko käyttää Flex 5x:ää, jos olen allerginen jollekin ainesosalle?

Jos olet herkkä jollekin tuotteessamme käytetylle aineosalle, suosittelemme, että keskustelet lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat tuotteen käytön. Huomioithan, että Flex5x-tuotteen kollageenin lähde on kalan rusto, joten tuotetta ei suositella kala-allergiselle.

Mihin aikaan minun pitäisi ottaa Flex 5x?

Suosittelemme, että aloitat päiväsi kahdella kapselilla, mutta ne voidaan ottaa myös myöhemmin päivällä.

Kuinka vanha minun täytyy olla, jotta voin tilata Flex 5x: n?

Kaikkien tuotteidemme tilaamiseen on 18 vuoden ikäraja.

Voinko ostaa Flex 5x:ää kaupasta?

Emme myy tuotteitamme kaupoissa. Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että haluamme asiakkaidemme saavan tuotteen tuoreena suoraan kotiin postilaatikkoon edullisemmin ilman välikäsiä ja ilman pitkää varastointiaikaa.

Voinko käyttää Flex 5x: ää, jos käytän lääkkeitä?

Tuotteemme koostuvat yksinomaan luonnollisista aktiivisista aineista, joilla ei ole todistettuja sivuvaikutuksia kehossa. Emme kuitenkaan voi taata, että nämä voimakkaat aineosat eivät vaikuta joihinkin lääkkeisiin, ja suosittelemme siksi kaikille asiakkaillemme kääntymistä lääkärin puoleen, jos he käyttävät lääkkeitä muuttuneen terveydentilan vuoksi. Ole erityisen varovainen, jos käytät korkean verenpaineen tai sydän- ja verisuonitautien lääkkeitä, sillä Flex 5X sisältää mm. K2-vitamiinia.

Onko Flex 5x: llä sivuvaikutuksia?

Tuote sisältää vain luonnollisia aktiivisia aineita, joiden ei ole ilmoitettu aiheuttavan sivuvaikutuksia. Suosittelemme kuitenkin ottamaan yhteyttä lääkäriin, jos olet herkkä jollekin aineosalle tai yhteisvaikutus lääkityksen kanssa mietityttää.