Hänellä oli ennakkoluuloja Flex5x:ää kohtaan

”Ravintolisät eivät todellakaan voi auttaa niveliäni”, Esterita (71) ajatteli. Syöpäyhdistyksessä toimineena sairaanhoitajana hänellä oli täydellinen yleiskuva lääketieteen alasta. Mutta kun hän jäi eläkkeelle, hän matkusti Intiaan, jossa kaikki hänen ennakkoluulonsa käännettiin ylösalaisin.

Esterita on aina ollut aktiivinen ja liikunnallinen henkilö, joka on kiinnostunut taiteesta, kulttuurista ja lenkkeilystä, ja iän myötä hänelle kehittyi polvivaivoja, jotka vaativat leikkausta.

Polvinivelen operaatio sujui hyvin, mutta jälkeenpäin hän koki epämukavuutta ja särkyä lonkassaan. Varsinkin yöllä, jolloin hän sai harvoin nukuttua kunnolla kipujen takia.

Löysi luontaistuotteet

”En uskonut luonnontuotteisiin, mutta kun menin Intiaan, vakuutuin siellä kokeilemaan paikallista luontaistuotetta – ja se itse asiassa auttoi”, Esterita sanoo. Epämukavuus katosi, eikä kävely tai liikkuminen ollut enää ongelma.

On olemassa useita yrttejä ja mausteita, jotka ovat hyödyllisiä nivelille.

Esimerkiksi Boswellia serrata, jota käytetään edistämään joustavia ja miellyttäviä niveliä – ja tämä erityinen yrtti on tärkeä vaikuttava aine ravintolisässä nimeltään Flex5x.

Ja juuri Flex5x:ää Esterita alkoi käyttämään säännöllisesti palattuaan matkaltaan kotiin.

Positiivinen asenne ja venyttely

”Nyt olen käyttänyt Flex5x:ää yli yhdeksän kuukautta, ja se todella toimii ”, Esterita naurahtaa iloisesti.

Jo ensimmäisen viikon jälkeen hän huomasi Flex5x:n hyvän vaikutuksen kehoonsa, ja yhdeksän kuukauden käytön jälkeen hän sanoo, ettei hänellä ole enää epämiellyttävää tunnetta nivelissä liikunnan jälkeen tai öisin.

– Voin tehdä nykyään jopa päivittäiset venyttelyharjoitukseni joka aamu! Positiivisen elämänasenteen lisäksi Esterita uskoo, että nämä harjoitukset ovat avain hyvään elämään.

Ja siksi hän on myös suositellut Flex5x: ää kaikille ystävilleen ja tuttavilleen, jotka kamppailevat nivelten ja lihasten epämiellyttävien tunteiden kanssa. Jotta hekin saisivat nivelten joustavuuden takaisin.

Onko sinulla samoja ongelmia kuin Esteritalla? Juuri nyt voit kokeilla Flex5x:ää erikoistarjouksella 60 päivän ajan.

*Flex5X sisältää 250 mg boswellia serrataa, joka voi edistää nivelten pysymistä miellyttävinä ja lisäksi 40 mg denaturoimatonta II tyypin kollageenia, kurkumaa, D3-vitamiinia ja K2-vitamiinia, jotka auttavat ylläpitämään luiden normaalia toimintaa, sekä C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista, mikä on tärkeää luun ja ruston normaalille toiminnalle.

Kokeile FLEX5X 60 päivää

50% alennuksella – vain 17,25 €

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla. Et tilaa vielä mitään.