Hänellä oli ennakkoluuloja Flex5x:ää kohtaan

”Ravintolisät eivät todellakaan voi auttaa niveliäni”, Esterita (71) ajatteli. Syöpäyhdistyksessä toimineena sairaanhoitajana hänellä oli täydellinen yleiskuva lääketieteen alasta. Mutta kun hän jäi eläkkeelle, hän matkusti Intiaan, jossa kaikki hänen ennakkoluulonsa käännettiin ylösalaisin.

Esterita on aina ollut aktiivinen ja liikunnallinen henkilö, joka on kiinnostunut taiteesta, kulttuurista ja lenkkeilystä, ja iän myötä hänelle kehittyi polvivaivoja, jotka vaativat leikkausta.

Polvinivelen operaatio sujui hyvin, mutta jälkeenpäin hän koki epämukavuutta ja särkyä lonkassaan. Varsinkin yöllä, jolloin hän sai harvoin nukuttua kunnolla kipujen takia.

Löysi luontaistuotteet

”En uskonut luonnontuotteisiin, mutta kun menin Intiaan, vakuutuin siellä kokeilemaan paikallista luontaistuotetta – ja se itse asiassa auttoi”, Esterita sanoo. Epämukavuus katosi, eikä kävely tai liikkuminen ollut enää ongelma.

On olemassa useita yrttejä ja mausteita, jotka ovat hyödyllisiä nivelille, ja niitä on käytetty tuhansia vuosia intialaisessa luonnonlääketieteessä.

Esimerkiksi Boswellia serrata, jota käytetään edistämään joustavia ja miellyttäviä niveliä – ja tämä erityinen yrtti on tärkeä vaikuttava aine ravintolisässä nimeltään Flex5x.

Ja juuri Flex5x:ää Esterita alkoi käyttämään säännöllisesti palattuaan matkaltaan kotiin.

Positiivinen asenne ja venyttely

”Nyt olen käyttänyt Flex5x:ää yli yhdeksän kuukautta, ja se todella toimii ”, Esterita naurahtaa iloisesti.

Jo ensimmäisen viikon jälkeen hän huomasi Flex5x:n hyvän vaikutuksen kehoonsa, ja yhdeksän kuukauden käytön jälkeen hän sanoo, että hänellä ei ole enää kipuja liikunnan jälkeen tai öisin.

– Voin tehdä nykyään jopa päivittäiset venyttelyharjoitukseni joka aamu! Positiivisen elämänasenteen lisäksi Esterita uskoo, että nämä harjoitukset ovat avain hyvään elämään.

Ja siksi hän on myös suositellut Flex5x: ää kaikille ystävilleen ja tuttavilleen, jotka kamppailevat lihas- ja nivelvaivojen kanssa. Jotta hekin saisivat nivelten toimivuuden ja joustavuuden takaisin.

Onko sinulla samoja ongelmia kuin Esteritalla? Juuri nyt voit kokeilla Flex5x:ää ilmaiseksi* 60 päivän ajan.

Kokeile FLEX5X 60 päivän ajan

Ilmaiseksi- maksat vain postikulut 7,90

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla. Et tilaa vielä mitään.