Meistä

Miksi kehitimme Flex5X:n

Lähes kaikki kokevat, että kehosta tulee jäykkä ja kipeä vanhetessasi. Liikkuminen vaikeutuu, ja jokapäiväiset aktiviteetit rasittavat yhtäkkiä niveliä ja lihaksia. Monille tämä on tuskallisen noidankehän alku, jossa kehon käytöstä tulee vaikeampaa.

Satojentuhansien ihmisten arki vaikeutuu. Halusimme tehdä asialle jotain.

Perinteisessä lääketieteessä on jo tuhansien vuosien ajan käytetty luonnollisia vaikuttavia aineita, kuten boswellia serrataa ja kurkumaa, nivelten ja lihasten hoitoon. Tämä oli merkittävä lähtökohta ravitsemustieteilijöillemme. Perusteellisen tutkimus- ja kehitysprosessin jälkeen päädyimme kapseliin, jossa yhdistyy 5 tärkeää vaikuttavaa ainetta, kuten boswellia ja kollageeni. 

Nykyään tämä on yksi Pohjoismaiden suosituimmista niveltuotteista, joka auttaa tuhansia ihmisiä joka päivä.

Tietoa meistä

Muutamassa vuodessa Vitamailista on kasvanut yksi Pohjoismaiden johtavista toimijoista luontais- ja terveystuotteiden ja ravintolisien parissa. Kehitämme omia ainutlaatuisia, pohjoismaiseen elämään ja ilmastoon räätälöityjä ravintolisiä, jotka perustuvat tutkimuksiin, kokemuksiin ja korkealaatuisiin raaka-aineisiin.

Siksi meillä on nyt yli 250 000 asiakasta Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa.

Näin kehitämme tuotteitamme:

Laatua, innovaatioita ja turvallisuutta!

  • Tutkimukseen perustuen: Yhdistämme luonnolliset ainesosat vaikuttaviin aktiivisiin aineisiin, jotka ovat osoittaneet tuloksia monenlaisissa tutkimuksissa, ja kokoamme ne innovatiivisilla tavoilla. Tutkimus on kaiken toimintamme perusta.
  • Korkealaatuiset raaka-aineet: Ainoastaan puhtaimmista lähteistä hankitut luonnolliset raaka-aineet. Asetamme erittäin korkeat vaatimukset tuoreudelle ja kestävälle tuotannolle. Kaikki käyttämämme raaka-aineet on varustettu erikseen tarkastettavalla analyysitodistuksella.
  • Turvallinen ja luonnollinen tuotanto: Kaikki ravintolisämme valmistetaan Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen (EFSA) ja Pohjoismaisten elintarviketurvallisuusviranomaisten ohjeiden sekä hyvän tuotantokäytännön (GMP) mukaisesti.
  • Ylimääräinen laadunvarmistus: Kaikki valmistetut tuotteet lähetetään Eurofinsille (yksi maailman johtavista analyysiyrityksistä) laadunvalvontaa varten.

Terveyttä suoraan kotiin toimitettuna

Tuoreus on välttämätöntä ravintolisien ja niiden vaikutusten suhteen. Tuotteidemme laadun ja tuoreuden varmistamiseksi ne lähetetään siksi suoraan kotiisi. Tuotteemme eivät koskaan seiso kaupan hyllyillä ja menetä näin tehojaan.

Saat säännöllisesti uuden lähetyksen tuoreita ravintolisiä suoraan kotiin toimitettuna – näin tuote ei koskaan lopu eikä sinun tarvitse aina erikseen tilata lisää. 

Tavoitteenamme on tarjota aina ensiluokkaista asiakaspalvelua. Siksi Vitamail on voittanut ”Parhaaksi testattu-Best in Test” -asiakaspalvelupalkinnon neljä kertaa – viimeksi verkkokauppakategoriassa vuonna 2020.

Haluatko tehdä muutoksia tilaukseesi?

Voit helposti tehdä tilaus- ja laskumuutoksia asiakasportaalissa.

Kirjaudu sisään

Muita kysymyksiä?

Mietitkö jotain muuta? Tuotekysymykset? Palautteet ja kiitokset?

Lähetä viesti Facebookissa

Puhelin ja sähköposti

Puhelin:
0931544888 (ma – pe, klo 10–16)
Sähköposti: 
asiakaspalvelu@vitamail.fi