Kirjastonhoitajan uudet polvet

67-vuotias Irene kamppaili aiemmin nukkumisen kanssa iän tuomien, polviin kohdistuneiden vaivojen vuoksi. Mutta nyt hän on saanut takaisin yöunensa – polvivaivoista johtuvat oireet eivät enää pidä häntä hereillä.

Irene on eläkkeellä oleva kirjastonhoitaja ja kävellyt aina paljon.

Mutta iän myötä hän koki, että polvet lakkasivat pelaamasta hänen kanssaan samassa joukkueessa: Kävelystä tuli haastavaa, ja se oli erityisen vaikeaa, jos sää oli kylmä. Polvet tuntuivat epämukavilta.

Vaiva paheni

Seurauksena oli usein, että hänellä oli nukkumisvaikeuksia, koska mukavan makuuasennon löytäminen yöllä oli vaikeaa. Varsinkin vasen polvi piti hänet hereillä, ja vaiva vain paheni. Sitten hänelle suositeltiin luonnollista ravintolisää:

Tuote toisi pehmeyttä ja joustavuutta nivelille.

– Aiemmin minulla oli paljon polvivaivoista johtuvia oireita, varsinkin kylmänä vuodenaikana. Minun oli pakko nukkua selälläni, jotta polveni eivät pitäneet minua hereillä. Mutta kun aloitin Flex5X:n käytön, pystyin taas nukkumaan normaalisti ja missä tahansa asennossa.

– Se oli suuri helpotus, Irene sanoo.

Nopea muutos parempaan

– Milloin aloit huomata muutoksen?

– Huomasin muutoksen hyvin nopeasti, kun aloitin ravintolisän käytön, ja se oli iso muutos. Olin kokeillut muita vastaavia luontaistuotteita, mutta valitettavasti ne eivät auttaneet minua tarpeeksi.

Irene kertoo lisäksi, että nyt, kun liikkuvuutta on enemmän, hänen on myös helpompi pysyä hyvässä kunnossa.

Mikään ei pidättele häntä. Jalat ovat jälleen iskussa.

Liikkeessä

– Minulle on tärkeää, että voin käyttää jalkojani normaalisti ja että en enää taistele polvieni kanssa. Nyt kävelen tunnin ajan joka päivä riippumatta siitä sataako vai paistaako aurinko.

Irene on jo lähestulkoon unohtanut, millaista se oli ennen.

– Kyllä, en todellakaan ajattele sitä enää. Nautin elämästä, koska polveni toimivat jälleen normaalisti. Suosittelen Flex5X: ää kaikille, jotka kamppailevat saman asian kanssa kuin minä aiemmin!

Flex5X sisältää 250 mg boswellia serrataa, joka voi edistää nivelten pysymistä miellyttävinä ja lisäksi 40 mg denaturoimatonta II tyypin kollageenia, kurkumaa, D3-vitamiinia ja K2-vitamiinia, jotka auttavat ylläpitämään luiden normaalia toimintaa, sekä C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista, mikä on tärkeää luun ja ruston normaalille toiminnalle.

Flex5X antaa nivelillesi niiden tarvitsemat 5 luonnollista vaikuttavaa ainetta – joka ikinen päivä. Tee kuten Irene ja kokeile tuotetta. Saat kokeilupaketin tarjoushintaan!

Kokeile FLEX5X 60 päivää

50% alennuksella – vain 17,25 €

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla. Et tilaa vielä mitään.