Kuinka voit vähentää epämukavuutta nivelissä ja lihaksissa?

Jos sinulla on nivel- ja lihasvaivoja, on tärkeää noudattaa terveellistä ja ravitsevaa ruokavaliota.

Yksi parhaimmista ehkäisevistä toimenpiteistä nivel- ja lihasvaivojen estämiseksi on säännöllinen liikunta ja treenaaminen, jotta lihakset ja nivelet pysyvät hyvin voideltuina ja miellyttävinä. Paradoksi on, että ne, jotka kamppailevat lihas- ja nivelvaivojen kanssa, pysyvät usein liikaa paikoillaan ja välttävät fyysistä rasitusta pyrkiessään rajoittamaan nivelvaivoista aiheutuvia oireita.

Kolme neljästä suomalaisista kärsii nivel- ja lihasvaivoista jossain elämänsä vaiheessa, ja jopa viidesosa meistä kamppailee joko ajoittaisten tai kroonisten vaivojen kanssa.

Koska reumaattisia vaivoja on lukemattomia, ja niitä on usein vaikea määrittää, monet kärsivät vaivoista ilman, että heitä on diagnosoitu.

Kaikille yhteinen tekijä, oli sitten diagnoosia tai ei, on se, että nivel- ja lihasvaivat heikentävät merkittävästi elämänlaatua ja ne voivat tehdä päivittäisistä askareista epämiellyttävän haasteen.

Fyysinen aktiivisuus ja hyvä ravitsemus ovat kaiken a ja o

Reumatismiyhdistyksen kehotus ihmisille, jotka kokevat näitä vaivoja, on uhmata oireita ja pysyä aktiivisena – ja mikä tärkeintä, älä anna sairauden hallita elämääsi.
Tärkeä osa tätä on varmistaa terveellinen ja tasapainoinen ruokavalio, joka on täynnä tuoreita vihanneksia ja runsaasti rasvaisia kaloja.

Kalojen, kuten lohen ja taimenen, omega-3-rasvahapot ovat erinomainen voitelu nivelille, ja niillä on myös joukko muita positiivisia ominaisuuksia. Lisäksi suositellaan välttämään tiettyjä aineita – kuten rasvaista lihaa, sokeria ja alkoholia.

Ihmisille, joilla on nivel- ja lihasvaivoja, voi olla myös hyvä idea täydentää terveellistä ruokavaliota luonnollisilla ravintolisillä. On olemassa useita luonnollisia ravintoaineita, joilla on dokumentoidut positiiviset vaikutukset kehoon, ja siksi useista näistä aineista on tullut suosittuja.

Näin toimii Flex5x

Jos koet nivelissä epämukavuutta, Flex5x: n luonnolliset ravintoaineet voivat auttaa sinua pitämään nivelet miellyttävinä.

Flex5x on optimaalisesti tasapainotettu yhdistelmä K2-vitamiinia, D3-vitamiinia, C-vitamiinia, tyypin II kollageenia, boswellia serrataa, sinkkiä ja kurkumaa.

K2-vitamiinin päätehtävänä on kuljettaa kalsiumia verisuonista luustoon, mikä auttaa ylläpitämään luiden normaalia toimintaa. D-vitamiini auttaa ylläpitämään luiden sekä lihasten normaalia toimintaa sekä vastustuskykyä. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista, mikä on tärkeää luun ja rustojen normaalille toiminnalle.

Flex5x on tieteellisesti kehitetty tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti ja valmistettu EU:n hyvän valmistustavan (GMP) mukaisesti.

Kokeile FLEX5X 60 päivää

50% alennuksella – vain 17,25 €

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla. Et tilaa vielä mitään.