Kuinka voit vähentää nivel- ja lihasvaivoja

Jos sinulla on nivel- ja lihasvaivoja, on tärkeää noudattaa terveellistä ja ravitsevaa ruokavaliota.

Yksi parhaimmista ehkäisevistä toimenpiteistä nivel- ja lihasvaivojen estämiseksi on säännöllinen liikunta ja treenaaminen, jotta lihakset ja nivelet pysyvät hyvin voideltuina ja terveinä. Paradoksi on, että ne, jotka kamppailevat lihas- ja nivelkipujen kanssa, pysyvät usein liikaa paikoillaan ja välttävät fyysistä rasitusta pyrkiessään rajoittamaan kipua.

Kolme neljästä suomalaisista kärsii nivel- ja lihasvaivoista jossain elämänsä vaiheessa, ja jopa viidesosa meistä kamppailee joko ajoittaisten tai kroonisten vaivojen kanssa.

Koska reumaattisia vaivoja on lukemattomia, ja niitä on usein vaikea määrittää, monet kärsivät vaivoista ilman, että heitä on diagnosoitu.

Kaikille yhteinen tekijä, oli sitten diagnoosia tai ei, on se, että nivel- ja lihaskivut heikentävät merkittävästi elämänlaatua ja ne voivat tehdä päivittäisistä askareista kivuliaan haasteen.

Fyysinen aktiivisuus ja hyvä ravitsemus ovat kaiken a ja o

Reumatismiyhdistyksen kehotus ihmisille, jotka kokevat näitä vaivoja, on selviytyä kivusta ja pysyä aktiivisena – ja mikä tärkeintä, älä anna sairauden hallita elämääsi.
Tärkeä osa tätä on varmistaa terveellinen ja tasapainoinen ruokavalio, joka on täynnä tuoreita vihanneksia ja runsaasti rasvaisia kaloja.

Kalojen, kuten lohen ja taimenen, omega-3-rasvahapot ovat erinomainen voitelu nivelille, ja niillä on myös joukko muita positiivisia ominaisuuksia. Lisäksi suositellaan välttämään tiettyjä aineita – kuten rasvaista lihaa, sokeria ja alkoholia.

Ihmisille, joilla on nivel- ja lihasvaivoja, voi olla myös hyvä idea täydentää terveellistä ruokavaliota luonnollisilla ravintolisillä. On olemassa useita luonnollisia ravintoaineita, joilla on dokumentoidut positiiviset vaikutukset kehoon, ja siksi useista näistä aineista on tullut suosittuja.

Näin toimii Flex5x

Jos huomaat nivel- tai lihasvaivoja, Flex5x: n luonnolliset ravintoaineet voivat auttaa immuunijärjestelmän vahvistamisessa ja terveiden nivelten ylläpitämisessä.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että luonnollisilla ainesosilla voi olla positiivinen vaikutus ihmisiin, joilla on lihas- ja nivelvaivoja. Flex5x on optimaalisesta tasapainotettu yhdistelmä K2-vitamiinia, D3-vitamiinia, C-vitamiinia, tyypin II kollageenia, boswellia serrataa, sinkkiä ja kurkumaa.

K2-vitamiinin päätehtävänä on kuljettaa kalsiumia verisuonista luustoon, mikä auttaa tällä tavalla ylläpitämään luiden normaalia toimintaa – mikä voi estää osteoporoosia. D-vitamiini auttaa ylläpitämään luiden sekä lihasten normaalia toimintaa sekä vastustuskykyä. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista, mikä on tärkeää luun ja rustojen normaalille toiminnalle.

Flex5x on kehitetty tieteellisesti tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti ja valmistettu EU: n hyvän valmistuskäytännön (GMP) mukaisesti. EUs Good Manufacturing Practice.

Linkit:

Kokeile FLEX5X 60 päivän ajan

Ilmaiseksi- maksat vain postikulut 7,90

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla. Et tilaa vielä mitään.