Tunne olosi nuoremmaksi hyvinvoivilla lihaksilla ja nivelillä

Aikana, jolloin elämme yhä pidempään ja pidempään ja vanhukset muuttuvat nuoremmiksi, on luonnollista, että nuorelta ja hyvinvoivalta näyttäminen ja tuntuminen on monien toiveiden mukaista.

Valitettavasti vain pukeutumisemme tai käyttäytymisemme on nuorempaa kuin mitä me todellisuudessa olemme, jos emme tunne itseämme nuoremmiksi. Klisee, jossa kauneus tulee sisältäpäin, on vakiintunut tosiasia, sillä nuorekas ulkonäkö alkaa hyvinvoivasta ja hyvin hoidetusta kehosta .

Sanotaan, että meillä on viisi ikää – elämän vuosien lukumäärä, biologinen ikä, itse kokemamme ikä, ulkonäköön perustuva ikä ja tavoittelemamme ikä – ja monille meistä kolme viimeksi mainittua ovat luultavasti tärkeimmät. Tutkimuksissa, joissa valituilta ihmisiltä kysyttiin, kuinka vanhaksi he tunsivat itsensä, peräti 78% vastasi tuntevansa olevansa nuorempia kuin heidän elämänsä vuodet osoittivat. Ehkä kuulut myös tähän ryhmään?

Lue myös: Näin pidät nivelet tuoreina

Ravintoaineet lihaksille ja nivelille

Yksi rajoittavimmista tekijöistä, kun kyse on siitä, kuinka vanhaksi tai nuoreksi voimme tuntea itsemme, ovat jäykät ja epämukavat lihakset ja nivelet.

Jos sinulla on selkävaivoja, väsyneet polvet tai arkuutta nivelissä sinun on helpompi tuntea itsesi vanhemmaksi kuin olet.

Flex5x-aineosat on suunniteltu auttamaan sinua päivittäisissä haasteissa. Tuote sisältää luonnollisia ravintoaineita kurkumaa, boswellia serrataa, tyypin II kollageenia, D3-vitamiinia, sinkkiä, C-vitamiinia ja K2-vitamiinia. Tällä tavalla Flex5x voi auttaa pitämään kehosi moottorit käynnissä.

Hidasta lihasmassan hajoamista ja menetystä

Vanhetessamme solujen menetys aiheuttaa meille luonnollisesti lihasmassan menettämistä ja usein lihakset korvataan rasvalla. 25-vuotiaana voimme odottaa menettävämme noin 5% lihasmassasta jokaisesta ohitetusta vuosikymmenestä, ja iän myötä lihasten menetys kasvaa. Keskimäärin 80-vuotias olisi menettänyt jopa 50% alkuperäisestä lihasmassastaan, mikä vastaa noin 12 kg lihasta miehillä ja 5 kg lihasta naisilla.

Suuri osa tästä johtuu kehon oksidatiivisesta stressistä. Vapaat radikaalit hajottavat kehon solut, ja tämä on pitkälti syy kehon ikääntymiseen.

Voit hidastaa tätä kehitystä yhdistämällä terveellisen ruokavalion ja säännöllisen fyysisen liikunnan. Lisäksi saattaa olla hyvä idea ottaa ravintolisiä säännöllisesti. Polarkrill on luonnollinen omega-3-ravintolisä, joka sisältää korkealaatuisten omega-3-rasvahappojen ja voimakkaan antioksidantin astaksantiinin (astaxanthin) lisäksi myös päivittäisen suositusannoksen D-vitamiinia. 

Tämä omega-3-yhdistelmä, joka sisältää EPA: a ja DHA: ta, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa, sisältää myös antioksidantteja ja D-vitamiinia, joka muun muassa auttaa ylläpitämään normaalia lihasten toimintaa, tarjoaa kehollesi työkaluja, joita se tarvitsee pysyäkseen nuorena.

Hyvinvoiva keho tarkoittaa parempaa elämänlaatua

Hyvin toimivat nivelet ovat monella tavalla avain aktiiviseen elämäntapaan myöhemmissä elämänvaiheissa. Nivelvaivat ja pyrkimykset rajoittaa niistä johtuvia oireita ovat yksi suurimmista syistä, miksi ikääntyneet ihmiset välttävät fyysistä rasitusta.

Jos noudatat terveellistä elämäntapaa ja saat säännöllistä liikuntaa samalla, kun huolehdit lihaksista ja nivelistä, pidät vartalosi nuorena pidempään. Kehon hajoamisprosessit hidastuvat ja saat paremman elämänlaadun.

Jos haluat pysyä nuorekkaana ja parantaa elämänlaatuasi, Flex5x voi olla tehokas ja hyvä työkalu. Jos yhdistät Flex5x: n myös omega-3-ravintolisän Polarkrillin hyviin vaikutuksiin, sinulla on loistava lähtökohta pysyä aktiivisena pidempään, mikä puolestaan ​​pitää kehosi hyvinvoivana.

Flex5X sisältää 250 mg boswellia serrataa, joka voi edistää nivelten pysymistä miellyttävinä ja lisäksi 40 mg denaturoimatonta II tyypin kollageenia, kurkumaa, D3-vitamiinia ja K2-vitamiinia, jotka auttavat ylläpitämään luiden normaalia toimintaa, sekä C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista, mikä on tärkeää luun ja ruston normaalille toiminnalle.

Lähteet:

Kokeile FLEX5X 60 päivää

50% alennuksella – vain 17,25 €

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla. Et tilaa vielä mitään.