Tunne olosi nuoremmaksi terveillä lihaksilla ja nivelillä

Aikana, jolloin elämme yhä pidempään ja pidempään ja vanhukset muuttuvat nuoremmiksi, on luonnollista, että nuorelta ja terveeltä näyttäminen ja tuntuminen on monien toiveiden mukaista.

Valitettavasti pukeutuminen tai käyttäytyminen on ainoastaan nuorempaa kuin mitä me olemme, jos emme tunne itseämme nuoremmiksi. Klisee, jossa kauneus tulee sisältäpäin, on vakiintunut tosiasia, sillä nuorekas ja terve ulkonäkö alkaa terveestä ja hyvin hoidetusta kehosta .

Sanotaan, että meillä on viisi ikää – elämän vuosien lukumäärä, biologinen ikä, tuntemamme ikä, ulkonäön ikä ja haluamamme ikä – ja monille meistä kolme viimeksi mainittua ovat luultavasti tärkeimmät. Tutkimuksissa, joissa valituilta ihmisiltä kysyttiin, kuinka vanhaksi he tunsivat itsensä, peräti 78% vastasi tuntevansa olevansa nuorempia kuin heidän elämänsä vuodet osoittivat. Ehkä kuulut myös tähän ryhmään?

Ravintoaineet lihaksille ja nivelille

Yksi rajoittavimmista tekijöistä, kun kyse on siitä, kuinka vanhaksi tai nuoreksi voimme tuntea itsemme, ovat jäykät ja kivuliaat lihakset ja nivelet.

Jos sinulla on kipeä selkä, väsyneet polvet tai vakavampia vaivoja, kuten reuma ja kihti, sinun on helpompi tuntea itsesi vanhemmaksi kuin olet.

Flex5x-aineosat on suunniteltu auttamaan sinua päivittäisissä haasteissa. Tuote sisältää luonnollisia ravintoaineita kurkumaa, boswellia serrataa, tyypin II kollageenia, D3-vitamiinia, sinkkiä, C-vitamiinia ja K2-vitamiinia. Tällä tavalla Flex5x voi auttaa pitämään kehosi moottorit käynnissä.

Hidasta lihasmassan hajoamista ja menetystä

Vanhetessamme solujen menetys aiheuttaa meille luonnollisesti lihasmassan menettämistä ja usein lihakset korvataan rasvalla. 25-vuotiaana voimme odottaa menettävämme noin 5% lihasmassasta jokaisesta ohitetusta vuosikymmenestä, ja iän myötä lihasten menetys kasvaa. Keskimäärin 80-vuotias olisi menettänyt jopa 50% alkuperäisestä lihasmassastaan, mikä vastaa noin 12 kg lihasta miehillä ja 5 kg lihasta naisilla.

Suuri osa tästä johtuu kehon oksidatiivisesta stressistä. Vapaat radikaalit hajottavat kehon solut, ja tämä on pitkälti syy kehon ikääntymiseen.

Voit hidastaa tätä kehitystä yhdistämällä terveellisen ruokavalion ja säännöllisen fyysisen liikunnan. Lisäksi saattaa olla hyvä idea ottaa ravintolisiä säännöllisesti. Polarkrill on terveellinen ja luonnollinen omega-3-ravintolisä, joka sisältää korkealaatuisten omega-3-rasvahappojen ja voimakkaan antioksidantin astaksantiinin (astaxanthin), lisäksi myös päivittäisen suositellun annoksesi aurinkovitamiini D-vitamiinia. 

Tämä omega-3-yhdistelmä, joka sisältää EPA: a ja DHA: ta, joka edistää sydämen normaalia toimintaa, antioksidantteja ja D-vitamiinia, joka muun muassa auttaa ylläpitämään normaalia lihasten toimintaa, tarjoaa kehollesi työkaluja, joita se tarvitsee pysyäkseen nuorena.

Terve vartalo tarkoittaa parempaa elämänlaatua

Terveet nivelet ovat monella tavalla avain terveelliseen ja aktiiviseen elämäntapaan myöhemmissä elämänvaiheissa. Nivelkipu ja pyrkimykset rajoittaa näitä kipuja ovat yksi tärkeimmistä syistä, miksi ikääntyneet ihmiset välttävät fyysistä rasitusta.

Jos noudatat terveellistä elämäntapaa ja saat säännöllistä liikuntaa samalla kun huolehdit lihaksista ja nivelistä, pidät vartalosi nuorena pidempään. Kehon hajoamisprosessit hidastuvat ja saat paremman elämänlaadun.

Jos haluat pysyä nuorena ja parantaa elämänlaatuasi, Flex5x voi olla tehokas ja hyvä työkalu. Jos yhdistät Flex5x: n myös omega-3-ravintolisän Polarkrillin hyviin vaikutuksiin, sinulla on loistava lähtökohta pysyä aktiivisena pidempään, mikä puolestaan ​​pitää kehosi terveenä ja hyvinvoivana. Flex5x sisältää D3-vitamiinia ja K2-vitamiinia, jotka auttavat ylläpitämään luiden normaalia toimintaa, ja C-vitamiinia, joka myötävaikuttaa normaaliin kollageenin muodostumiseen, joka on tärkeää luun ja ruston normaalille toiminnalle.

Kilder:

Kokeile FLEX5X 60 päivän ajan

Ilmaiseksi- maksat vain postikulut 7,90

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla. Et tilaa vielä mitään.