Vahvat luut mangaanilla

Olet ehkä ajatellut, että vain maito ja kalsium vahvistavat luustoa. Mutta kehomme sisältää jopa 10-20 mg hivenaine mangaania. Ja aine on tärkeä juuri luurakenteemme kannalta.

Kehossamme on mangaania maksassa, haimassa, munuaisissa, ja myös pieni määrä aivoissa. Näissä elimissä keho myös varastoi mangaania, mutta keho ei pysty tuottamaan itse tätä hivenainetta.

Siksi terveen ja normaalin luurakenteen saavuttamiseksi on tärkeää saada mangaania ruoan tai ravintolisän kautta. Et kuitenkaan tarvitse suuria määriä tätä hivenaineita, mutta on tärkeää, että keho pystyy toimimaan optimaalisesti.

Tärkeä luuston kannalta

25–40 prosenttia kehon mangaanista löytyy luurangosta.

Mangaanilla on useita tärkeitä toimintoja kehossa. Se muun muassa:

  • edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • ylläpitää normaalia luurakennetta ja luustoa
  • edistää sidekudoksen normaalia muodostumista

Mangaanilla on tärkeä rooli hyvän luuston terveyden ylläpitämisessä.

Mangaani elintarvikkeissa

Mangaania löytyy elintarvikkeista, kuten täysjyvätuotteet, simpukat, osterit, pähkinät, palkokasvit, riisi ja lehtivihannekset sekä tee.

Lisäksi on olemassa erilaisia ravintolisiä, jotka voivat edistää luuston, nivelten ja lihasten normaalia toimintaa kehossamme.

Mangaani ravintolisänä 

Flex5x-ravintolisä sisältää 2 mg mangaania. Lisäksi tuote sisältää boswellia serrataa, kurkumaa ja K2-, D3- ja C-vitamiinia. K2 auttaa ylläpitämään normaalia luustoa, D-vitamiini auttaa ylläpitämään normaalia lihasten ja luuston toimintaa ja C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista, mikä on tärkeää rustojen normaalille toiminnalle.

Kokeile Flex5X: ää jo tänään edistääksesi luuston, lihasten ja nivelten toimintaa kehossasi.

Kokeile FLEX5X 60 päivää

50% alennuksella – vain 17,25 €

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla. Et tilaa vielä mitään.