K2-vitamiini – linkki parempaan luuston terveyteen

Yksi tärkeimmistä asioista, joita voit tehdä nivelten vahvistamiseksi, on lisätä K2-vitamiinia. K2 kuljettaa kalsiumia verisuonista luustoon.

Moni tuntee K2 maailman toiseksi korkeimpana vuorena. K2 nousee myös korkealle, kun on kyse siitä, mitä vitamiineja sinun pitäisi ottaa estääksesi luuston haurastumista.

Joten vaikka et suunnittele matkaa K2: n huipulle, sinun pitäisi ehdottomasti syödä samannimistä vitamiinia, koska haluat varmaan tehdä paljon muutakin kehosi kanssa.

Mutta estävätkö lihakset ja nivelet sinua tekemästä sitä, mistä haaveilet?

Silloin sinun pitäisi ottaa K2-vitamiinia.

Mikä tekee K2:sta niin erityisen?

K2:n päätehtävänä on ohjata kalsium luustoon. Kalsiumin tiedetään vahvistavan luustoa – ja tällä tavoin K2 auttaa ylläpitämään normaalia luun aineenvaihduntaa.

K2-vitamiini ja D-vitamiini sitovat yhdessä kalsiumia luustoon. Jos elimistössäsi on vähän kalsiumia, luusto heikkenee – mikä voi tehdä luun hauraaksi ja se voi murtua.

Lisäksi K-vitamiini edistää veren hyytymistä.

Siksi kehitimme Flex5x-tuotteen, joka sisältää sekä D-vitamiinia että K2-vitamiinia, jotka auttavat ylläpitämään tervettä ja vahvaa luustoa.

Eri ravintolisien tarjonnan viidakossa on helppo eksyä. Siksi olemme tehneet valinnan sinulle helpommaksi ja olemme luoneet yleiskatsauksen. Kiinnitä huomiota seuraaviin asioihin valitessasi K2-vitamiinivalmisteita.

Kiinnitä huomiota näihin:

  • Sisältääkö tuote oikean määrän K2-vitamiinia suojatussa kapselissa
  • K2 on hyvin herkkä auringonvalolle, jos tuote sisältää D-vitamiinia
  • Sisältääkö tuote muita ainesosia, jotka ovat hyviä nivelille (esim. boswellia serrata)

Siitä lähtien, kun Flex5X kehitettiin vuonna 2014, on se valloittanut pohjoismaalaiset markkinat raketin tavoin. Liian hyvää ollakseen totta? Ei lainkaan. Lue mitä Julieta, Ewa ja muut sanovat käytettyään Flex5x-ravintolisää, joka sisältää K2-vitamiinia.

Tunne itse tuotteen vaikutus

Olemme niin varmoja, että pidät Flex5X:stä – siksi saat kokeilla Flex5X:ää nyt ilmaiseksi, 5 ainutlaatuisella ainesosalla lihaksille ja nivelille. Maksat tuotteesta vain 7,90 EUR postitus- ja käsittelykulut ja saat täyden 60 päivän kokeilujakson. Tilaa alla olevalla lomakkeella ja varmista, että saat kokeilupakettisi.

Kokeile FLEX5X 60 päivää

50% alennuksella – vain 17,25 €

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla. Et tilaa vielä mitään.

Mikä yritys on tuotteen takana?

Tuotteen takana oleva yritys on nimeltään Vitamail, ja se on voittanut ”Best in test” parhaan asiakaspalvelupalkinnon neljä kertaa, viimeksi vuonna 2020. Vuodesta 2009 lähtien Vitamail on tuottanut korkealaatuisia ravintolisiä ja sillä on yli 250 000 asiakasta Pohjoismaissa.