Kollageeni nivelten terveydelle ja hyvinvoinnille

Tiesitkö, että terve nivelrusto koostuu jopa 70% kollageenista? Pehmeiden ja joustavien nivelten ylläpitämiseksi on siis välttämätöntä, että kehosi tuottaa tarpeeksi tätä ihmeproteiinia.

Huomaa, että kollageenityyppejä on useita, mutta tyypit 1 ja 2 ovat yleisimpiä. Tyypin 2 kollageeni, on tarkoitettu lihaksille ja nivelille. Tämä kollageenityyppi on ruston tärkein pääkomponentti.

Kehosi ei kuitenkaan tuota kollageenia ilman toisen tärkeän vitamiinin apua.

C-vitamiini on tässä keskeisessä roolissa

Valitessasi oikeaa kollageenivalmistetta on tärkeää, että kollageenin määrän tutkimisen lisäksi tarkistat myös sisältääkö tuote C-vitamiinia.

C-vitamiini tekee tärkeän työn, kun se edistää kollageenin muodostumista!

Itse asiassa tätä pidetään yhtenä tärkeimmistä C-vitamiinin tehtävistä.

Mutta on myös useita muita asioita, joita sinun pitäisi huomioida, kun etsit täysipainoista ravintolisää kollageenilla.

Kiinnitä huomioita seuraaviin asioihin

Olemme koonneet yleiskatsauksen tärkeistä ainesosista, joita sinun pitäisi etsiä. Näille on yhteistä, että tutkimusten avulla niillä on osoitettu olevan dokumentoitu vaikutus.

  • Mitä kollageenityyppiä tuote sisältää?
  • Kollageenin määrä tuotteessa?
  • Onko kollageenituotteeseen lisätty C-vitamiinia?
  • Sisältääkö tuote muita hyviä aineita lihaksille ja nivelille?
  • Mitkä muut ainesosat vahvistavat luun rakennetta?

5 tehokasta ainesosaa yhdessä ja samassa kapselissa

Flex5X on yksi tällainen tuote. Flex5x-ravintolisä sisältää jopa 150 mg tyypin 2 kollageenia. Lisäksi tuote koostuu K2-vitamiinista, D-vitamiinista ja C-vitamiinista. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista, mikä on tärkeää luiden ja ruston normaalille toiminnalle.

Olemme niin varmoja, että pidät Flex5X:stä – siksi saat kokeilla Flex5X:ää nyt puoleen hintaan, 5 ainutlaatuisella ainesosalla lihaksille ja nivelille. Maksat tuotteesta vain 17,25 EUR sis. postitus- ja käsittelykulut ja saat täyden 60 päivän kokeilujakson. Tilaa alla olevalla lomakkeella ja varmista, että saat kokeilupakettisi.

Kokeile FLEX5X 60 päivää

50% alennuksella – vain 17,25 €

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla. Et tilaa vielä mitään.

Mikä yritys on tuotteen takana?

Tuotteen takana oleva yritys on nimeltään Vitamail, ja se on voittanut ”Best in test” parhaan asiakaspalvelupalkinnon neljä kertaa, viimeksi vuonna 2020. Vuodesta 2009 lähtien Vitamail on tuottanut korkealaatuisia ravintolisiä ja sillä on yli 250 000 asiakasta Pohjoismaissa.