Vihdoinkin – kurkumakapselit, jotka todella toimivat!

Tiesitkö, että jopa joka neljäs pohjoismaalainen kamppailee lihasten ja luuston ongelmien kanssa? Nämä vaivat ovat itse asiassa yleisin syy sairauspoissaoloihin ja työkyvyttömyysetuuksiin Pohjoismaissa.

Me ihmiset olemme luotuja olemaan liikkeessä. Tarkoituksemme on pystyä liikkumaan sillä tavalla, josta haaveilemme. Olipa kyseessä sitten pyöräily, patikointi vuorilla tai lenkkeily, jotta voimme tuntea sykkeemme nousevan ja että olemme elossa.

Ehkä et ole pystynyt tekemään mitään näistä pitkään aikaan – vain siksi, että kehosi lihakset ja nivelet ovat estäneet sinua tekemästä kaikkea sitä mitä haluaisit tehdä?

Olet todella yrittänyt kaikkesi

Nyt olet päättänyt kokeilla kurkumaravintolisää. Ehkä olet jo kokeillut ”kaikkea” tai ehkä viimeksi kokeilemasi kurkumakapselit eivät toimineet? Lihakset pysyivät jäykkinä ja epämukavina ja koit, että olet heittänyt rahaa kankkulan kaivoon.

Mutta ei hätää. Nyt olet tullut oikeaan paikkaan. On nimittäin olemassa kurkumakapseleita, jotka todellakin tekevät nivelistä pehmeät ja joustavat!

Siitä lähtien, kun Flex5X kehitettiin vuonna 2014, on se valloittanut pohjoismaalaiset markkinat raketin tavoin. Liian hyvää ollakseen totta? Ei lainkaan. Lue mitä Julieta, Ewa ja muut sanovat käytettyään Flex5X-kurkumakapseleita.

Kuinka minun tulee valita sopiva tuote?

Nykyään ei todellakaan ole helppoa valita toimivaa ravintolisää. Eri tarjousten viidakossa on helppo eksyä – kukapa ei jo olisi?

Siksi olemme tehneet sinulle valinnan helpommaksi ja olemme luoneet yleiskatsauksen. Kiinnitä huomiota seuraaviin asioihin valitessasi kurkumakapseleita.

Toivomme, että pääset eroon kipeistä lihaksistasi ja nivelistäsi – ja että saat kehoosi liikkuvuuden, josta olet aina haaveillut!

Kiinnitä huomiota näihin:

  • Kurkuman määrä tuotteessa
  • Vaikuttavan aineen kurkumiinipitoisuus
  • Sisältääkö tuote pienen määrän mustapippuria (osoittautunut tärkeäksi kurkumiinin imeytymiselle)?
  • Onko vaikuttava aine vesiliukoinen ja miten se imeytyy elimistöön?

Valitse oikea tuote!

Markkinoilla on hyvin vähän tuotteita, jotka täyttävät kaikki nämä vaatimukset ja jotka sisältävät myös:

  • Kollageenia
  • Boswellia Serrata-kasviuutetta
  • Mangaania
  • K2-, C- ja D-vitamiinit


Kokeile itse ja huomaa ero!

Juuri nyt voit kokeilla Flex5X: ää ilmaiseksi, 5 ainutlaatuisella ainesosalla lihaksillesi ja nivelillesi. Tule sinäkin yhdeksi tyytyväisistä asiakkaistamme – Hyödynnä nyt ainutlaatuinen tarjouksemme ja maksat tuotteesta vain 7,90 EUR postitus- ja käsittelykulut. Tilaa alla olevalla lomakkeella.

Kokeile FLEX5X 60 päivää

50% alennuksella – vain 17,25 €

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla. Et tilaa vielä mitään.

Mikä yritys on tuotteen takana?

Tuotteen takana oleva yritys on nimeltään Vitamail, ja se on voittanut ”Best in test” parhaan asiakaspalvelupalkinnon neljä kertaa, viimeksi vuonna 2020. Vuodesta 2009 lähtien Vitamail on tuottanut korkealaatuisia ravintolisiä ja sillä on yli 250 000 asiakasta Pohjoismaissa.